Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z truskawkową salsą
Kroki postępowania
Między czasie przygotowujemy truskawkową salsę.
Wątróbki układamy na liściach sałaty. Na wierzch wykładamy truskawkowy sos. Podajemy!
wątróbka drobiowa | 0,5 kg |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
jajko | 2 sztuki do panierki |
mąka pszenna | do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej do smażenia |
truskawki | 2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
miód | 1 łyżka |
pieprz | cytrynowy |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: