kanapki z pastą jajeczną po mojemu

kanapki z pastą jajeczną po mojemu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 szt
  • cebula biała

    1 mała
  • majonez

    2 łyżki
  • keczup

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • chleb

    6 kromek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka nakłuć i ugotować z 1/2 łyżeczki soli. Obrać pod zimną wodą. Zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cebulę pokroić na drobną kosteczkę. Dodać majonez, keczup i doprawić do smaku. Dobrze schłodzić. Posmarować kanapki i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat