Składniki:
drożdże świeże | 50 g |
otręby pszenne | 8 łyżek |
mąka pszenna typ 650 | 350 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
woda letnia | 2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
orzechy laskowe | 150 g |
masło | 10 g |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże świeże | 50 g |
otręby pszenne | 8 łyżek |
mąka pszenna typ 650 | 350 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
woda letnia | 2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
orzechy laskowe | 150 g |
masło | 10 g |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: