Udziec z indyka duszony w warzywach

Udziec z indyka duszony w warzywach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udziec z indyka

    kawałek
  • marchewka

  • pietruszka

  • cebula

    0,5 szt
  • kawałek pora

  • Przyprawa do drobiu

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso przyrumienić na suchej teflonowej patelni włożyć do rondelka,podlać chudym bulionem, posypać drobno posiekanymi warzywami i przyprawami, dusić pod przykryciem do miękkości, w razie wyparowania dolać bulionu

podać z kiszonym ogórkiem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

16.01.2013 07:46
dobry

polly66

17.12.2010 13:28
a tu jak zwykle kolorowo:)

misia53

23.10.2010 14:35
Smakowite i niezyt pracochłonne.

bernika

12.09.2010 20:49
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat