Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka2.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka agrestowa
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka2.

Galaretkę rozpuścić w nieco mniejszej ilości wody.
Gdy będzie tężała dodawać ją porcjami do
ubitej na sztywno śmietany. Odstawićna 10min.
Pianka jest idealna do deserówlob jako
przełożenie ciasta biszkoptowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:12
juz mam na to ochote ;)
noculos 16.01.2011 20:12
juz mam na to ochote ;)
gusia1000 29.10.2010 00:16
Też ją robię i lubię.
Margo1 20.08.2010 21:56
Świetna , jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak