Pianka2.

Pianka2.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretka agrestowa

  • bita śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w nieco mniejszej ilości wody.
Gdy będzie tężała dodawać ją porcjami do
ubitej na sztywno śmietany. Odstawićna 10min.
Pianka jest idealna do deserówlob jako
przełożenie ciasta biszkoptowego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:14
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:12
juz mam na to ochote ;)

noculos

16.01.2011 20:12
juz mam na to ochote ;)

gusia1000

29.10.2010 00:16
Też ją robię i lubię.

Margo1

20.08.2010 21:56
Świetna , jest

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat