Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w mandarynkowej galarecie
śliwkami, marchewką, mandrynkami i świeżą zieleniną. Ryba ma wyglądać kolorowo i wesoło. Chłodzimy.
pstrąg | 1 sztuka |
mandarynki | 10 sztuk |
śliwki suszone | 15 sztuk |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
Pieprz biały mielony Prymat | 2 szczypty |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: