Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z borówek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przecier z borówek czerwonych 1 l
cukier 1,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z borówek

Cukier dodawać partiami do przecieru i ucierać do całkowitego rozpuszczenia się cukru. Gotową galaretkę składać do opakowań i uszczelniać.
* przecier z borówek czerwonych 1 L
* cukier 1,5 kg

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tetiana 16.01.2012 19:28
ciekawe i smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak