Kiełbaska z grilla

Kiełbaska z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa cienka

    1 kg
  • piwo

    200 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cienką kiełbasę należy pokroić i ponacinać jej skórkę. Oliwę wymieszać z pieprzem, natrzeć kiełbaskę i odstawić na 2 godziny w chłodne mniejsze. Kiełbasę rozłożyć na ruszcie i grillować z obu stron na złoto co jakiś czas polewając piwem.

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

18.09.2012 19:44
Uwielbiam takie kiełbaski

pawelek180844

17.05.2012 20:07
super

Katarzyna/kate1980

21.04.2012 21:50
oj czas już zacząć grilla :)

Barbara55

12.11.2011 16:16
uwielbiam zapachniało latem

Barbara55

12.11.2011 16:16
uwielbiam zapachniało latem

kielcok1

05.10.2011 15:44
super

kriso

07.05.2011 20:04
dzisiaj grill jest więc okazja do sprawdzenia :)

rakow2

30.03.2011 16:36
nigdy takiej nie jadłam

pioge7

28.02.2011 18:49
przypomniał mi się sezon grillowy

Iwusia

14.10.2010 00:23
Yyyy ... piękne, apetyczne i wołają zjedz mnie !!! Te Twoje kiełbaski są zachęcające :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat