Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i marchwi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 sztuki
marchewka 2 sztuki
jabłka 3 sztuki
majonez 3 łyżki
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i marchwi

Kapustę pekińską szatkujemy. Marchewkę i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jabłka skrapiamy dokiem z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą doprawiamy do smaku pieprzem oraz majonezem. Ponownie mieszamy i odstawiamy na 30 min. by składniki się przegryzły. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 02.02.2014 13:43
fajny przepis
czekoladka_m 22.10.2013 16:31
W sam raz jako dodatek do obiadu:)
RenataZ-et 07.02.2013 22:15
pyszna surówka
m1monika 09.09.2012 15:39
smaczna :-)
IKrakowianka 06.07.2012 20:30
bardzo dobra
aniapetr 17.11.2011 20:49
bardzo smaczna, robię podobną :-)
Dorota71 26.09.2010 11:25
mniam mnim
Gosia_60 19.08.2010 21:26
Jadłam podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak