Przepis i sposób przygotowania na: Wrap z warzywami, jogurtem i czosnkiem
Kroki postępowania
Podawać na gorącym talerzu.
tortilla | 4 placki |
kapusta pekińska | 1/2 małej |
pomidory | 2 dojrzałe |
ogórek sałatkowy | 1 średni |
cebula biała | 1 mała |
oliwki zielone | 15 szt. |
kiełki brokuła | do smaku |
rukola | 50 g |
pieczarki marynowane | kilka dużych |
jogurt grecki | 1 szkl. |
sok z cytryny | |
majonez tradycyjny | 1-2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
czosnek | 2-3 ząbki |
cukier drobny | mała łyżeczka |
Musztarda miodowa Prymat | do smaku |
masło | 4 łyżeczki |
płatki suszonych pomidorów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: