Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny
pieczareki całe
cebula biała
sól
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane pieczarkami

jajka gotowane przekroić na pół z nich wyjąć żółtka . na patelnię pokroić pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i usmażyć z pieczarkami . pieczarki i cebulę dodać do żółtek i rozetrzeć z pieprzem solą i majonezem następnie nadziewamy drugą połowę po nadzieniu stawiamy na 1 godzinę do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 07.05.2012 17:21
idealne na kolację
Mariposas 11.12.2011 19:34
super przekąski
ilka_86 27.11.2011 09:26
mniam
Mariposas 07.11.2011 19:43
super przystawka
Ela15 19.08.2011 21:21
smaczne
strzelec02 01.08.2011 20:34
pychota
motomaniak 08.06.2011 12:55
mniam
basia70 29.05.2011 20:14
pyszne
Gonia555 24.05.2011 09:01
polecam
Małgorzata107 10.05.2011 20:44
mniam:)
grzegorz20 05.05.2011 14:59
smaczne jedzonko
Teresa19 19.02.2011 21:01
Mam na nie smaczek.
kuklik 12.02.2011 19:52
pyszności
monisia1977 30.09.2010 07:42
pyszne robiłam
monisia1977 26.09.2010 10:18
niezłe
misia53 09.09.2010 22:44
Lubię takie jajeczka
tomcio 05.09.2010 23:14
super
polly66 26.08.2010 07:47
mniam mniam zazwyczaj na wielkanoc takie ale z dodatkami typu rzodkiew,szczypiorek ;)
usmiech 24.08.2010 18:16
ja zazwyczaj faszeruje pieczarki jajkami, ale w odwrotną stronę też mi się podoba;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak