Marmolada malinowa

Marmolada malinowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przecier z malin

    700 g
  • przecier z jabłek

    1,30 kg
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przecier z jabłek najpierw odparować, a następnie dodać cukier i przecier z malin, dogotować do ilości około 2 kg i gorący nałożyć do słoików. Pasteryzować 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bogumiła3

15.09.2010 22:25
super

madi356

07.09.2010 22:52
idealna do pączków i nie tylko:) pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat