Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki
Kroki postępowania
KAPUSTE PEKINKĘ KROJĘ W KOSTkĘ, MARCHEW , JABŁKO ( BEZ SKÓRKI) SCIERAM NA TARCE , NATOMIAST CEBULE KROJE Z DROBNA KOSTECZKE .
NATKE I PONOWNIE MIESZAM.
kapusta pekińska | 1\2 główki |
cebula | mała |
marchew | mała |
jabłko | 1 sztuka |
natka pietruszki | |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
rzodkiewka | 3-4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: