Sielawy smażone

Sielawy smażone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sielawy

    0,5 kg
  • ziele angielskie

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby umyć, oprószyć mąką i usmażyć rumiano na oleju. Sielawę ułożyć w słoju i zalać octem( pół szklanki octu pół wody) przegotowanym i przyprawionym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

09.11.2011 16:38
o jej

kielcok1

03.10.2011 14:58
o jej i to można jeść

Smakosz6

28.08.2011 15:13
mniam

ewelinapac

05.07.2011 21:21
co to są sielawy

rakow2

28.03.2011 16:00
nie znam sielawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat