Sałatak z fasoli szparagowej

Sałatak z fasoli szparagowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczeń plastry

    2 szt
  • ziemniaki

    50 dkg
  • fasola szparagowa

    20 dkg
  • bób

    20 dkg
  • pomidor koktajl

    20 dkg
  • czarne oliwki

    10 dkg
  • szypiorek

    2 łyż
  • oliwy z oliwek do smażenia

    2 łyż
  • musztarda

    2 łyżezki
  • sól, pieprz

  • ocet winny czerwony

    2 łyż
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso pokroić w wąskie plaski. Ziemniaki ugotować w mundurkach. Fasolę i bób gotowac 10 min. ziemniaki obrac z łupinek i przekroić na ćwiartki.
warzywa przełożyć do durszlaka i ostudzic. Następnei przełożyć do miski i doodac pokrojone pomidory o posiekane oliwki i szczypioreki mięso. OLiwę wymieszać z octem i musztardą oraz sola i piprzem i polać tym sosem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat