Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatak z fasoli szparagowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczeń plastry 2 szt
ziemniaki 50 dkg
fasola szparagowa 20 dkg
bób 20 dkg
pomidor koktajl 20 dkg
czarne oliwki 10 dkg
szypiorek 2 łyż
oliwy z oliwek do smażenia 2 łyż
musztarda 2 łyżezki
sól, pieprz
ocet winny czerwony 2 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatak z fasoli szparagowej

mięso pokroić w wąskie plaski. Ziemniaki ugotować w mundurkach. Fasolę i bób gotowac 10 min. ziemniaki obrac z łupinek i przekroić na ćwiartki.
warzywa przełożyć do durszlaka i ostudzic. Następnei przełożyć do miski i doodac pokrojone pomidory o posiekane oliwki i szczypioreki mięso. OLiwę wymieszać z octem i musztardą oraz sola i piprzem i polać tym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak