Przepis i sposób przygotowania na: surówka "azjatycka"
Składniki sosu miksujemy w blenderze.
Warzywa zalewamy sosem i dokładnie mieszamy, wkładamy do lodówki na pół godziny.
kapusta biała | 500 g |
marchew | 2-3 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
jabłka | 2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
majonez | 250 g |
ocet balsamiczny | 1,5 łyżki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: