Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe zapiekanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułki bagietki
grzyby
cebula
kiełbasa
przyprawy
ser
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: domowe zapiekanki

bagietki przekrajamy w poprzek.. grzyby gotujemy następnie kroimi w małe kawałeczki i smażymy na patelni.. kroimy cebulę w małe kawaleczki następnie dodajemy do grzybów po pewnym czasie mieszamy na oddzielnej patelni smazymy pokrojoną kiełbasę po pewnym czasie wrzucamy ją do grzybów i cebuli nastepnie mieszamy dodajemy paprykę w opakowaniu papryka może być również zwykła następnie odajemu do smaku sól i pieprz i mieszamy .. kiedy farsz będzie gotowy smarujemy masłem bagirtki i nakładamy farsz.. następnie tarkujemy ser i kładziemy na wcześniej przygotowany farsz zapiekanki pieczemy w piekarniku.. możemy je polać majonezem lub ketchupem bądz tym i tym..

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BozenA 24.08.2011 14:24
rewelacja
BozenA 24.08.2011 14:24
rewelacja
Jaheira11 20.06.2011 19:02
rewelacja
Agnieszka172 10.09.2010 19:27
ale galeria:) główka myśli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak