Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorące kanapki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
ser żółty 2 plasterki
keczup do smaku
masło łyżeczka
baleron 2 plasterki
warzywa 2 (np. pomidory)

Przepis i sposób przygotowania na: Gorące kanapki

Kromki chleba posmarować masłem. Na dwóch kromkach z tej niepoamarowanej strony ułożyć wędlinę, pomidora, ser. Polać keczupem. Na wierzchu położyć drugą kromkę chleba
w ten sposób aby strona posmarowana masłem była na zewnątrz. Chleb włożyć do opiekacza i piec ok 5-10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 15.09.2011 21:53
dobre
iknkirke 21.08.2011 12:12
Lubię tosty ale bez warzyw
ana00 19.09.2010 11:57
tosty na śniadanko-to jest to :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak