Krem pasztetowy

Krem pasztetowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasta z sardeli

    2 cm
  • śmietana 30%

    125 ml
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • oliwki zielone

    3 szt
  • pietruszka zielona

    1 łyżeczka
  • pasztet

    10 (z wątróbki)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pasztet rozjnieść widelcem, wymieszać z pastą z sardeli, smietaną. Oliwki i piertuszkę drobno posiekać. Dodać do pasztetu. Wszystko razem zmiksować z odrobiną pieprzu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

angelika14

06.12.2011 18:44
proste i smaczne świetny przepis

monisia1977

26.10.2010 07:41
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat