Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wołowo-wieprzowa
Mięso po ostygnięciu ,rozdrobniłem na małe kawałki. Marchew pokroiłem w krążki. Wyporcjowałem marchew i mięso do pojemników, zalałem bulionem. Odstawiłem w chłodne miejsce do ostygnięcia.
golonka wieprzowa | 1 szt |
nóżki wieprzowe | 1 szt |
ogon wieprzowy | 1 szt |
wołowina | 1 kg |
marchewki | 4 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
cebula | 1 szt (opieczona) |
ząbki czosnku | 4 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 22 g (agar-agar) |
Owoc jałowca cały Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: