Przepis i sposób przygotowania na: Moja lazania
Kroki postępowania
.Na moment przed dodaniem mięsa wrzucić na patelnię przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszać.
Postępować w ten sposób, do wyczerpania składników.
SMACZNEGO!!!
mięso mielone | 70 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mleko 2% | 500 mililitrów |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
parmezan starty | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: