Ryżowe

Ryżowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtego sera

    15 dag
  • pęczk szczypioru

    1/2 paczki
  • olej do smażenia

  • ryż

    1 torebka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu, odcedzamy i studzimy. Ser ścierman na tarce o grubuch oczkach.szczypior siekamy. ddajemy do ryżku.i jajko, doprawiamy .Z masy formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej i smażymyna złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat