Składniki:
szparagi zielone | 500 g |
wywar warzywny | 3 szklanki |
śmietana kremówka | 4 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
masło klarowane | 1 do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 2 sztuki |
szparagi zielone | 500 g |
wywar warzywny | 3 szklanki |
śmietana kremówka | 4 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
masło klarowane | 1 do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: