Składniki:
seler naciowy | 400 gram |
por | ok. 8 cm |
żurawina suszona | 100 gram |
filet z kurczaka | 2 szt. |
majonez | 3 łyżki |
jogurt grecki | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do oprószenia filetow |
seler naciowy | 400 gram |
por | ok. 8 cm |
żurawina suszona | 100 gram |
filet z kurczaka | 2 szt. |
majonez | 3 łyżki |
jogurt grecki | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do oprószenia filetow |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: