Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gaspacho

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółta papryka (świeża) 1
sok wielowarzywny Fortuna 1

Przepis i sposób przygotowania na: Gaspacho

Potrzebe są: jedna czerwona i jedna żółta papryka, puszka pomidorów bez skórki, jedna pietruszka w korzeniu, seler naciowy cały pęczek, trzy ząbki czosnku, sok wielowarzywny Fortuna, jeden ogórek szklarniowy, szklanka bulionu wołowego. Warzywa umyć i drobno pokroić, wrzucić do garnka, zalać bulionem i sokiem wielowarzywnym. Dodać posiekany drobno czosnek. Całość zmiksować blenderem. Wstawić na trzy godziny do lodówki. Podwać schłodzone z grzankami. Ja kroję bagietkę na kromki, podsmażam na patelni na złoty kolor i gorace wrzucam do zupki. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 07.02.2011 06:56
pycha
kasiurek 15.10.2010 09:51
musze wypróbować;)
Magda60 21.08.2010 18:57
mniam mniam
Natalia/tubisiek 21.08.2010 06:55
super! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak