wywar z grzybów

wywar z grzybów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 10 g grzybów suszonych

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte i oczyszczone i rozdrobnione na duże kawałki grzyby włożyć do garnka, zalać zimną wodą i gotować przez ok. 60 minut

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Magdalena80

30.12.2010 22:48
szybkie

Bart

30.12.2010 22:35
pychota

Bart

30.12.2010 22:33
dobre

Jaheira11

30.12.2010 22:29
smacznie

plocia

26.09.2010 21:16
też mam zamrożone.

Karolcia12

26.09.2010 20:52
a wtedy można je mrozić i robić z nich obiadki PYCHA

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat