Przepis i sposób przygotowania na: Kasza kuskus z rosołem
Skrzydełka obgotować ,umyć .Wlać wodę do garnka włożyć mięso ,jarzyny ,przyprawy i gotować na małym ogniu do miękkości.
Podawać z kaszą kuskus, posypać natką pietruszki.
kuskus | 100 g |
skrzydełka kurczaka | 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1 szt |
Kostki rosołowe Kucharek | 1/2 sztw |
woda | 1,5 litra |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
cebula | 1/4 małej |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: