Przepis i sposób przygotowania na: Bezglutenowe brownie
Kroki postępowania
Pieczemy ok. 45 min w 160 stopniach.
Po upieczeniu dekorujemy ciasto ziarenkami granatu i listkami mięty.
SMACZNEGO !
masło | 200 g |
czekolada gorzka | 200 g |
czekolada mleczna | 100 g |
jajko | 3 |
cukier | 250 g |
twaróg | 150 g |
mąka ziemniaczana | 35 g |
mąka kukurydziana | 50 g |
mąka ryżowa | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/4 łyżeczki |
wanilia laski | |
brązowy rum | 50 ml |
śliwki | 300 g |
granat | garść ziaren |
mięta liście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: