Schabik bez panierki

Schabik bez panierki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    2 plastry
  • curry

    2 szczypty
  • słodka papryka

    2 szczypty
  • sól

    3 szczypty
  • pieprz

    2 szczypty
  • olej

    1 łyżka
  • rozmaryn

    1 szczypta
  • młoda marchewka

    2 sztuki
  • natka pietruszki

    1 gałązka
  • woda

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab rozbijamy tłuczkiem, solimy, przyprawiamy pieprzem, rozmarynem, curry i papryką. Podsmażamy delikatnie na patelni , podlewamy 1/2 szklanki wody, Dodajemy pokrojona natkę i marchewkę i dusimy do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

18.09.2010 20:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat