pasta jajeczno-kukurydziana

pasta jajeczno-kukurydziana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 6 jajek

  • puszka kukurydzy

  • 25 dag szynki

  • 1 por(biała częsc)

  • 6łyżek majonezu

  • natka piertuszki i sól

  • ogórki konserwowe

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotowac na twardo obrac i pokroic w kostkę. Pora i natkę pietruszki umyc i osuszyc, drobno posiekac, oprószyc solą. Ogórki pokroic w drobną kostkę. Szynkę pokroic w cienkie paski. Wszystkie składniki wymieszac z majonezem, przyprawic do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat