Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

morszczuk 4 płaty
pieczarki 50 dag
cebula 2 sztuki
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
olej do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z pieczarkami

Rybę kroimy na porcje,panierujemy i smażymy na oleju.Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę w kostkę.Cebulę szklimy na patelni,dodajemy pieczarki.Podsmażamy.Do naczynia żaroodpornego wkładamy pieczarki,układamy kawałki ryby.Zapiekamy 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 21.06.2012 21:54
bardzo smaczna ryba
krysia50 12.09.2011 19:47
pyszna ryba
madzialena19 19.08.2010 15:43
Smaczna ryba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak