łosoś w sezamie

łosoś w sezamie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    1 szt
  • sezam

    3 łyzki
  • jajko

    1 szt
  • mąka pszenna (łyżki)

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet kroimy na kawałki solimy pieprzymy .Obtaczamy w mące potem w jajku .Sezam dajemy na rozgrzaną patelnie prażymy potem mielimy w malakserze ,rozdrabniaczu .Rybkę po jaku obtaczamy w zmielonym sezamie smażymy na oliwie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

04.11.2011 15:40
o jej

kielcok1

02.11.2011 14:17
a co na to łosoś

kielcok1

18.09.2011 16:50
to dla koneserów

ronald88

31.08.2011 15:01
mniam

treonina

01.07.2011 00:14
taaaaaak! moja ulubiona rybka! tego jeszcze nie robiłam! świetny pomysł!

treonina

27.06.2011 00:46
mega!

stokrotka

01.05.2011 10:29
spróbuję

rakow2

25.03.2011 16:02
rybka lubi pływać

eli_555

01.08.2010 23:34
Jeszcze takiej rybki nie robiłam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat