Ciasto francuskie z pieczarkami

Ciasto francuskie z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 szt
  • cebula biała

    3 szt
  • margaryna

    1/3 szt
  • Sól, pieprz, majeranek

    do smaku
  • pieczarki

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę).Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Megi

29.07.2012 14:19
do kawki rewelacja

Juleczka20

14.03.2012 08:12
super

Krzysztof18

11.11.2011 07:55
miód malina

IZABELA29

21.05.2011 13:17
pysznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat