Chleb obsmażany w jajku

Chleb obsmażany w jajku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb pszenny

    4 kromki
  • jajka

  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka wybijamy i roztrzepujemy widelcem. Doprawiamy solą i pieprzem . Kromki chleba maczamy z obu stron w jajku.Smażymy na gorącym oleju.Podajemy z keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aisza1

26.07.2013 07:27
często taki robię

ewaa

02.11.2012 17:37
też taki robię jest pyszny(jest to też świetny sposób na wykorzystanie suchego chleba)

Dariusz8

09.07.2012 14:45
smaczny chleb

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat