Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti
Makaron spaghetti włożyć do gotującej i osolonej wody. Gotować wg. uznania.
Nakładać najpierw makaron, sos. Na wierzch posypać żółtym serem, startym na tarce o grubych oczkach.
mięso mielone | 1 opakowanie |
cebula | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
makaron spaghetti | 1/2 opakowania |
ser żółty | 1 kostka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: