Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
musztarda 1 łyżka
krojony szczypiorek 2 łyżki
majonez 1-2 łyżki
sól, pieprz do smaku
przecier pomidorowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i drobno posiekać. Przecier pomidorowy rozetrzeć w miseczce z musztardą, dodać posiekane jajka i wymieszać . Dodać szczypiorek, majonez i doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 21.11.2013 17:40
Podoba mi się :)
misia53 03.05.2013 23:13
bardzo lubię pastę z jajek ale z przecierem dopiero spróbuję
Krystyna32 25.05.2012 11:51
super
SyMiki 13.09.2011 12:30
muszę wypróbować
kuklik 08.04.2011 17:36
rewelacja
Anna189 17.09.2010 19:44
pasta z przecierem ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak