Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżeńce

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż ugotowany 2 szklanki
pieczarki 30 dag
koperek 1 łyżka
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
seler naciowy 2 (siekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżeńce

Jajka gotowane,pieczarki siekamy drobniutko. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie z jajkiem surowym. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy kotleciki. Smażymy z obu stron na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 22.01.2013 19:16
ciekawy przepis
jola1512 01.06.2011 09:54
dziwna nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak