Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pigwa do herbaty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 1 kg
cukier 80 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pigwa do herbaty

Owoce pigwy umyć, osuszyć i drobno pokroić. Włożyć do słoja i zasypać cukrem. Pozostawić w nasłonecznionym miejscu. Po tygodniu powstanie sok. sok dodawać do herbaty wraz z kawałkami pigwy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 26.05.2017 07:14
bardzo lubię herbatę z pigwą
Diana Rusiłowicz 14.04.2017 19:54
Lubię pigwę. Super.
Stenka 28.09.2015 18:31
sok z kawałkami pokrojonej pigwy dodany do herbaty smakuje lepiej jak z cytryną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak