Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z piekarnika

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 1 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżeczki
masło 1 łyżeczka
olej
natka pietruszki 0,5 krojona

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z piekarnika

Pstrąga oczyścić. W środku nasmarować wegetą dodać masło i pietruszkę.Pstrąga przełożyć na blachę wysmarowaną olejem i nagrzaną. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 160 st na około 30 min. Przed podanie skropić sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 02.03.2014 15:40
pyszna rybka
anemon 19.09.2013 15:03
Pysznie się prezentuje.
Motorek 24.05.2013 09:35
pyszna rybka
IZABELA29 24.02.2013 09:56
pysznie
ben-ka 23.02.2013 10:18
smaczna rybka.
Krystyna32 31.03.2012 14:05
extra
traktorek 14.12.2011 20:40
świetne
Maniek2 06.12.2011 21:17
pyszna rybka
eli_555 08.09.2011 23:59
pycha
Grażyna13 01.07.2011 12:38
super !
magduś83 28.06.2011 22:39
ale se narobiłam apetytu
Aniunia773 02.05.2011 19:29
pycha
Edyta38 24.02.2011 17:45
super podany:)
Bożena13 31.01.2011 13:53
wyśmienite;D
ewelina/bunia 20.10.2010 15:42
pięknie wygląda pewnie też super smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak