Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z sosem beszamelowym
Kroki postępowania
rozpuszczamy masło z łyżką mąki , następnie powoli dolewać mleka ciągle cały czas mieszając aż sos zgęstnieje .
łopatka bez kości | 0.5 kg (mielona) |
makaron lasagne | 1 opakowanie |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 2 duże |
ząbki czosnku | 3 |
ser żółty | 40 dag |
pomidor | 2 duże |
sól | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: