Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z łososiem wędzonym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt.
łosoś wędzony 10 dag
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku
olej do smażenia 1 łyżka
cebula biała 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z łososiem wędzonym

Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Patelnię rozgrzewamy i przesmażamy na złoty kolor cebulkę. W tym czasie z brzuszków łososia zdejmujemy mięsko i dodajemy do cebulki. W miseczce roztrzepujemy 2 jajka i dodajemy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.04.2017 22:19
Takiej nie jadłam
Laila2786 06.01.2017 13:00
smaczne połączenie
anulka69 28.11.2016 18:36
z łososiem jeszcze nie jadłam
Ela15 28.06.2016 14:45
bardzo dobra
gregor# 09.03.2016 21:58
super pomysł
Damiano
Damiano 28.09.2015 09:29
fajny pomysł
kuchcik89 27.09.2015 23:20
ciekawy pomysł, z łososiem jeszcze nie próbowałam :)
agaK. 27.09.2015 22:53
Oj, musi być pyszna.
Renataj 27.09.2015 22:35
Taką jajecznicą to bym nie pogardziła:)
Lis 27.09.2015 20:48
Smakowity pomysł na jajecznicę:)
halina17 27.09.2015 20:45
Jak dla mnie smaczna jajecznica :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak