Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki z pieczarkami i serkiem topionym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 10 dag
koperek 1 łyżka
seler naciowy 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki posiekane 10 dag
kasza jaglana 1 gotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Placki z pieczarkami i serkiem topionym

Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Formujemy kotleciki. Smażymy na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak