Przepis i sposób przygotowania na: Na szybko: Pappardelle z kiełbasą z szynki i borowikami
Skrop oliwą truflową i podawaj aromatyczne danie.
Kiełbasa głogowska z szynki mini Madej Wróbel | 300 g |
makaron papardelle | 400 g |
śmietana | 1/2 l |
cebula | 1 szt. |
wino białe | 80 ml |
mrożone borówki | 250 g |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa truflowa | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
parmezan | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: