Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka holenderska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewki 4
kalarepy 2
ogórek 1
pomidory 4
pęczek rzodkiewki 1
słodka śmietana 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka holenderska

wszystkie jarzyny starannie umyć. Marchewkę,kalarepę i ogórek obrać, pokroić w cienkie paski lub kostkę.Rzodkiewki pokroić w talarki. Śmietanę wymieszać z olejem, ketchupem i przyprawami. jarzyny polać przyrządzonym sosem, posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawel007 05.01.2011 08:38
super,
pawel007 05.01.2011 08:37
super,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak