Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Propozycja na delikatną i smakowitą rybkę z rodziny karpiowatych, przygotowywaną na parze oraz kładzioną na poduszce ryżowo - warzywnej z nutą tymianku. Zdrowo i pożywnie :)

PRZYGOTOWANIE:

Z amura usuwamy skórę oraz ości, dzielimy na filety i oprószamy je solą oraz przyprawą do ryb i owoców morza - odstawiamy na chwilę.


Komentarze

  • 1
    karlowicz-agnieszka
    Opublikowano

    agaK.

    Aż nachodzi mi smaczek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 1
    zdjecia-013
    Opublikowano

    bogusia 82

    pyszna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    patryska76

    wygląda bardzo zachęcająco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    całkiem smaczne jedzenie
  • 1
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    Bardzo smaczne jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulina2157

    uwielbiam takie rybki są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    wwwiolka

    Bardzo fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna potrawka
  • 1
    zd
    Opublikowano

    Madzai

    Idealny obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczna rybka.
  • 1
    2b2454fc4a42e5ae2cf70109b434e5df
    Opublikowano

    bertpvd

    Piękne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszne jedzenie!
  • 0
    7
    Opublikowano

    luna76

    rozkosz dla podniebienia :)
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    smakowicie podane ,amura uwielbiam
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Justi2401

    Przepysznie przygotowana rybka :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wspaniałe dnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Barbara13

    ojojoj jak smacznie się prezentuje
  • 0
    lgo6-png
    Opublikowano

    dollce

    apetyczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !