Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w czerwonej czebulce

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 1 opakowanie
cebula czerwona 3 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w czerwonej czebulce

Matiasy wymoczyć w wodzie, osączyć i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulkę pokroić, zalać wrzątkiem, po 5 minutach osączyć. Dodać do ryby. Skropić sokiem z cytryny. Wymieszać z oliwą, oprószyć pieprzem. Dokładnie wymieszać. Odstawić na 30 minut do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 20.09.2015 12:16
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak