Makaron z serem

Makaron z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę smażyć na patelni, aż zrobią się skwarki. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Twaróg rozdrobnić widelcem dodać skwarki i trochę wytopionego tłuszczu dobrze przyprawić solą. Gorący makaron wymieszać z przygotowanym wcześniej twarogiem ze skwarkami. Podawać od razu jeszcze ciepłe.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

16.09.2010 13:18
niebo w gębie

Boguśka1

18.08.2010 20:53
Uwielbiam taki makaron. Stary przepis ale jary:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat