Bakłażan smażony

Bakłażan smażony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bakłażan

    1 szt
  • czosnek

    3 ząbki
  • mąka

    do obtaczania
  • olej

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bakłażan pokroić w plastry około 2 cm i osuszyć.Posolić skropić octem i natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem,obtoczyć w mące i smażyć na głębokim oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ben-ka

22.11.2013 09:16
A tak bakłażana jeszcze nie robiłam.....

Katarzyna59

02.10.2013 19:57
bardzo smaczny

Aneta41

20.11.2012 19:02
bardzo lubię

Krystyna32

10.03.2012 11:22
fajne

Edyta38

13.02.2011 12:31
lubię:)

Joanna108

10.12.2010 09:02
z octem nie jadłam... chyba wypróbuję z balsamico.

mili_kati

21.11.2010 20:23
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat