Sposób przygotowania

Krok 2 / 5

Liście szpinaku, umyć, oderwać końcówki i sparzyć na wrzątku. Gotowe posiekać. Do miski przełożyć ser, dodać szpinak, gałkę muszkatołową, czosnek, sól i pieprz oraz do smaku garść sera parmezan. Tak przygotowany farsz rozkładać na każdym płacie makaronu, zawijając w rulon od szerszego boku. Gotowe rulony przekroić na połówki.


Komentarze

  • 0
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    Pyszne jedzonko na obiadek :)
  • 0
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    pychotka :) !
  • 0
    kopia-dsc00474
    Opublikowano

    Benita

    Znakomita propozycja. Danie idealne dla mnie.
  • 0
    logo_blog_dom
    Opublikowano

    dom-agi

    Wygląda obłędnie!
  • 0
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Pyszne! Robiłam coś podobnego, ale z naleśnikami. Pomysł z makaronem lasagne jest świetny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    ależ to kuszące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda bardzo smacznie, coś pięknego
  • 0
    11713620_467786510065204_690036425_n
    Opublikowano

    zuzawie

    musi smakować cudownie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pięknie się prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniagdz

    mega apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata92

    Pyszności :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Smakowite godne wypróbowania;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !